Bouwtekening & Lay-out

De plattegrond van de Begane Grond(klik voor vergroting).

De 21 bedrijfsunits zijn verdeeld over 2 bouwdelen. De units kunnen in twee fasen gerealiseerd worden. In het basisontwerp zijn de hoekunits voorzien van een volledige verdieping. Een gedeelte van de units heeft een verdieping gelijk aan 50 tot 60% van het oppervlak van de begane grond. Enkele units zijn ook uitgevoerd zonder verdieping. Op de begane grond is een aansluitpunt voorzien voor een toilet. De meterkast bevindt zich direct bij de toegangsdeur. De vrije hoogte onder de verdiepingsvloer bedraagt ca. 3,50m en onder het staaldak ca. 7,00m. De hal is toegankelijk via overheaddeur en een loopdeur. De units aan de openbare weg hebben ook een toegangsdeur in de voorgevel.


De plattegrond van de Verdieping(klik voor vergroting).

In meerdere units worden verdiepingsvloeren aangebracht met een oppervlak gelijk aan 50 tot 60% van het oppervlak van de begane grond. Enkele units hebben een volledige verdieping. Bij het aanbrengen van een verdieping is er uiteraard ook voorzien in een trap. Er zijn ook enkele units zonder verdiepingsvloer. Uitbreiding of aanbrengen van een verdieping is altijd mogelijk. De verdiepingsvloer ligt op ca. 3,90m boven de begane grondvloer.


Overzicht parkeerplaatsen(klik voor vergroting).

Iedere unit heeft de beschikking over 1 of 2 parkeerplaatsen op de binnenplaats. Deze parkeerplaatsen zijn genummerd en worden ook vastgelegd in de koopakte, zodat direct duidelijk is welke parkeerplaats bij de unit behoort. Overigens is er meestal voldoende ruimte om een derde en/of vierde auto te plaatsen. De ongenummerde parkeerplaatsen zijn beschikbaar voor bezoek. In dit overzicht wordt ook direct duidelijk hoe de units onderling gesitueerd en genummerd zijn. De binnenplaatsen zijn vanaf twee zijden van het plan bereikbaar vanaf het Zeilschip.


Overige en gedetailleerde bouwtekeningen zijn op aanvraag verkrijgbaar via het contactformulier.