“De Wave”, De Meerpaal, plan opgeleverd en verkocht   

 

Beschrijving en Impressie

De nieuw te realiseren bedrijfsruimten worden gerealiseerd op een kavel langs het Zeilschip op bedrijventerrein De Meerpaal. Het project bestaat uit 21 bedrijfsunits in verschillende afmetingen. Moderne en betaalbare huisvesting voor het MKB in Houten en regio. Een waardevolle investering met toekomst.

Bouwtekening&Layout

Het project telt 21 units. De bedrijfsruimten zijn bijna allemaal voorzien van een hele of halve verdiepingsvloer. Het totale vloeroppervlak bedraagt 52m2 tot 200m2 bvo. De bouw start bij verkoop van 50% van het aantal units. Eerder gerealiseerde plannen geven een goed beeld van de plankwaliteit.

Technische Omschrijving

U vindt hier alle informatie. De totale leveringsomvang, betonwerk, staalconstructie, metselwerk, aluminium kozijnen, isolatiewaarden etc. is duidelijk beschreven. Aansluitingen van de bedrijfsunits door nutsbedrijven zijn inclusief. Uiteraard zijn er altijd aanpassingen mogelijk.

Situatieschets/Locatie

Het project wordt gerealiseerd op bedrijventerrein De Meerpaal in Houten, centraal gelegen  in de regio. Het bedrijventerrein ligt direct langs de snelweg A27, is goed bereikbaar binnen Houten, met ook een directe aansluiting richting A2 en A12. goede bereikbaarheid voor uw klanten in de regio. Een mooie plek  in de regio voor een ondernemer met ambities.
Referentie ontwikkelaar: IpConcept BV   Referentie architect: Paul Architectuur